zondag 18 oktober 2015

Bezoek het Hennephuis in Ede

De muren van hennep zijn klaar.

Open Huis

Een groot aantal huiseigenaren in heel Nederland doen op zaterdag 7 en 14 november mee aan de Nationale Duurzame Huizen Route. De huiseigenaren delen graag hun kennis en ervaring over hoe zij hun woning hebben verduurzaamd.  Een unieke kans voor bezoekers om duurzaam wonen te ervaren en inspiratie op te doen om zelf stappen te nemen.

Ook Erik en Marieke Groeneveld uit Ede stellen graag hun Hennephuis open.

Hennep

Bouwen met Hennep is één van de meest duurzame manieren van bouwen waarbij het milieu zeer weinig wordt belast en tegelijk een zeer hoog kwaliteitsniveau gehaald wordt. Het huis is ademend en zeer comfortabel met een minimum aan technische installaties.

Marieke en Erik, de aannemer, architect en energieadviseur delen hun kennis en ervaringen over hun duurzame woning ook graag tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op 7 en 14 november.

Van alles wat

De deelnemende huizen in Nederland hebben verschillende duurzame toepassingen zoals isolatie, HR+-ketels, zonnepanelen, groendaken, pelletkachels etc. Op de website www.duurzamehuizenroute.nl is een overzicht te vinden van alle deelnemende huizen in Nederland. De huizen zijn op 7 of 14 november te bezoeken. Bezoekers dienen zich vooraf in te schrijven via de website. Het Hennephuis staat ook op deze site.

Win een weekendje weg!

De organisatie van de Nationale Duurzame Huizen Route hoopt dat op 7 en 14 november nog veel meer huiseigenaren hun duurzame ervaringen willen delen. Huiseigenaren die hun huis openstellen en geïnteresseerden die huizen bezoeken, kunnen een leuk weekendje weg winnen in een ecologische bosvilla van vakantiepark Herperduin. Aanmelden en inschrijven op een bezoek kan op www.duurzamehuizenroute.nl.

1 opmerking:

  1. beste Erik,
    We waren gisteren op bezoek. Superleuk huis en goed dat jullie zo goed hebben gezocht naar de meest optimale oplossingen. Je vertelde over Infrarood verwarming. Bij welke leverancier neem je die af? We horen graag van je.

    Marcel en Olga uit Houten marcelolga1989@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen